Mérés elve – egyszerűen és laikusan

A Testelemző készülék működési elvét a legegyszerűbben talán a rádióhallgatáshoz lehetne hasonlítani. Környezetünkben nagyon sok különböző frekvenciájú hullámokat tudunk “fogni”, viszont, ha csak egy adott csatornát szeretnénk hallgatni, akkor teljesen pontosan kell kiválasztani a kívánt rádióállomás frekvenciáját. Miután megfelelően megkeressük és ráhangolunk az állomásra az adott frekvencián, a rádió rezonálni kezd és teljesen pontosan halljuk a rádió adását! Az elektromágneses hullámok bemérése a Testelemző gépen szintén hasonló elven működik, annyi különbséggel, hogy ezt a szerkezetet úgy hozták létre, hogy fokozatosan, sorban, egyenként elemzi az összes programot, majd áthangolva megállapítja egy speciális program segítségével, hogy mit sugároznak a szervek, szövetek, illetve az egyes sejtek.

A készülék a végén kiértékeli és elemzi azt a különbséget, hogy hol keletkeztek eltérések az aránymérésben, mely több, mint 800.000 klinikai mérésből elemeztek ki és hozták létre. A készülék úgy van megépítve, hogy a legmodernebb technikai lehetőségek felhasználásával képes egészen az emberi sejtek közötti kölcsönös rezonancia szintig behatolni, rögzíteni és elemezni az emberi szervezetben képződő legfinomabb elektromágneses hullámzásokat is. Ezeknek az elektromágneses hullámok bemérésének segítségével, melyeket az emberi szervezet sejtjei sugároznak egy teljesen precíz, pontos képet kapunk a test állapotáról. Felhívja a figyelmet arra, hol van eltérés a szervezetben és hol kell keresi annak az okát.

Ez lehetővé teszi azt, hogy időben változtassunk az életvitelünkön a nehézségek kialakulásánál és elérjük a szervezetünk számára a teljes harmonizálást! Optimális kezelési javaslat adásával és elérjük a szervezet maximális jólétét!