meres-elve

Mérés elve-egyszerűen és laikusan

A terstelemző működési elvét a legegyszerűbb talán a rádióhallgatáshoz hasonlítani. Környezetünkben nagyon sok különböző frekvenciájú hullámokat tudunk „fogni”.

Viszont, ha csak egy adott csatornát szerelnénk hallgatni, akkor teljesen pontosan kell kiválasztani a kívánt radióállomás frekvenciáját. Miután megfelelően megkeressük és ráhangolunk az állomásra az adott frekvencián, a rádió rezonálni kezd és teljesen pontosan halljuk a rádió adását! Az elektromágneses hullámok bemérése a Testelemző gépen szintén hasonló elven mőködik annyi különbséggel, hogy ezt a szerkezetet úgy hozták létre, hogy fokozatosan, sorban, egyenként elemzi az összes programot majd áthangolva megállapítja egy speciális program segítségével, hogy mit sugároznak a szervek, szövetek, illetve az egyes sejtek.
A készülék a végén kiértékeli és elemzi azt a különbséget, hogy hol keletkeztek eltérések az aránymérésben, mely több, mint 800000 klinikai mérésből elemeztek ki és hoztak létre. A készülék úgy van megépítve, hogy a legmodernebb technikai lehetőségek felhasználásával képes egészen az emberi sejtek között kölcsönös rezonancia szintig behatolni, rögzíteni, elemezni az emberi szervezetben képződő legfinomabb elektromágneses hullámzásokat is. Ezeknek az elektrornagneses hullámok bemérésének segítségével, melyeket az emberi szervezet sejtjei sugároznak egy teljesen precíz, pontos képet kapunk a test állapotáról. Felhívja a figyelmet arra, hol van eltérés a szervezetben és hol kell keresi annak az okát.
Ez lehetővé teszi azt hogy időben változtassunk az életvitelünkön a nehézségek kialakulásánál és elérjük a szervezetünk számára a teljes harmonizálást! Optimális kezelési javaslat adásával elérjük a szervezet maximális jólétét!