Szolgáltatások

Mire számíthatsz ha eljössz a Komplex Állapotfelmérésre?

Nálam te leszel a középpontban, a kezelést az aktuális fizikai és érzelmi állapotodhoz igazítom. Ha fáradt vagy, és becsuknád a szemed a kezelés alatt, akkor csendben teszem a dolgom, és hagylak, hogy ellazulj a kellemes zenével a háttérben.

Ha inkább átbeszélnéd a tüneteid, akkor elmagyarázok mindent érthetően, lefordítom a gép által kiadott eredményeket.

Hidd el, már azért megéri eljönni, hogy egy órán keresztül pihenhess, mialatt az egészségedért is teszel.

stressz

Az első alkalom - Állapotfelmérés

Az első alkalommal a Komplex Állapotfelmérésen felmérjük az összes szerv- és hormonrendszer jelenlegi állapotát, azonosítjuk a stressz kiváltó okait, és a terápiás terv útmutatása segítségével jelentősen csökkentjük is az életedben.

Azonnal érzed majd a különbséget: sokkal mélyebb és pihentetőbb lesz az alvásod.

Hosszútávon pedig elérjük, hogy visszatérjen a rég elfelejtett motivációd és életkedved. Végre ismét lesz benned energia, hajtóerő és tettvágy, hogy elérd céljaid.

Mi ez pontosan?

 • Az állapotfelmérés és terápia egy teljesen fájdalommentes, biztonságos, mellékhatások nélküli, egész testet felmérő, biorezonancián alapuló géppel történik.
 • A test saját rezgéseit méri fel, rögzíti, majd olvassa be felerősítve a számítógépbe. Az eredményt én elemzem, összehasonlítom a referencia értékekkel, így kapva komplex információt a jelen egészségügyi állapotodról és a gyógyulási megoldások lehetőségéről.
 • Az eredmény gyors, pontos, részletes, és nem kell hetekig várni az eredményre. Nem befolyásolja a hagyományos kezeléseket és biztonságosan alkalmazható gyerekek és idősebbek számára is.
 • A kezelés során te vagy a középpontban, végig rád figyelek, hogy pontosan felmérjük a panaszaid és a legmegfelelőbb terápiát javasolhassam. Az állapotfelmérés és a terápia is beavatkozásmentes, semmi kellemetlenséget nem érzel majd. Ideális számodra, ha nem bírod a fájdalmat, vagy elájulsz a tű látványától is.
 • Nem csak a tüneteid kezelem, hanem azok mélyére ásunk és az okokat tárjuk fel. Így hatékonyan kezelhető akár az évek óta elhúzódó krónikus fájdalom, betegség is.

Különösen nagy figyelmet fordítok a lelki tünetekre is és a szervezetben kialakult stressz kezelésére és megelőzésére, mert rengeteg betegség kialakulásáért felelős.

A megelőzés azért is nagyon fontos, mert a megfelelő étrenddel, rendszeres mozgással és a kiegészítő terápiával elérhető ismét az egészséges, teljes és fájdalommentes élet.

Hogyan zajlik egy kezelés?

Nem fog fájni, az biztos! Semmi kellemetlenséget nem érzel majd. Biztonságos, nem károsítja a bőrszöveteket sem. Kérdés esetén, a kezelés után is mindig rendelkezésre állok, nem hagyom magára a pácienseket!

 • Megérkezés után kényelmesen elhelyezkedsz a széken. Először adok egy rövid kérdőívet, amíg azt kitöltöd, megkínállak egy pohár oxigéncseppes vízzel.
 • Megmérem a vérnyomásod, pulzusod és a szervezeted oxigénszintjét.
 • Utána rögtön elkezdjük a vizsgálatot. Az egész néhány percet vesz majd igénybe és teljesen fájdalommentes. Pár percig ráhelyezed a tenyered a mérést végző eszközre, a munkát pedig a gép végzi el.
 • A gép által kiadott eredményt átbeszéljük, elmagyarázom, hogy milyen esetleges problémá(ka)t jelzett, vagy melyik szervrendszerben mutatott eltérést.
 • Kiválasztunk két területet, amelyeket ott rögtön helyben kezelek. Kétszer 15 perces fájdalommentes kezelés, amely során mozgósítjuk a szervezet öngyógyító erejét.
 • Összeállítok egy kezelési tervet, amely tartalmazza a javasolt vitaminokat, ásványi anyagokat, életmódbeli változtatásokat és a gépi kezeléseket is.
 • Néhány napon belül elküldöm a bővített elemzést, amely részletesen elmagyarázza az összefüggéseket, tartalmazza a kezelési terved a javasolt étrend kiegészítőkkel, hogy otthon nyugodtan is át tudd még egyszer olvasni.

Szeretnéd újból energikusan és motiváltan építeni a vállalkozásod? Akkor jelentkezz be a Komplex Állapotfelmérésre!

kezelés után