A Komplex Állapotfelmérés egy teljeskörű, fájdalommentes, minden szerv- és hormonrendszerre kiható felmérés. Segítségével beindítjuk a tested öngyógyító folyamatait. Beavatkozás nélkül, kizárólag természetes módszerekkel.

1. lépés Komplex állapotfelmérés

Összes szervrendszerre kiterjedő állapotfelmérés részletes elemzéssel, és terápiás tervvel. Feltérképezzük a szervezeted jelenlegi állapotát és végre megtudhatod, hogy mi a tüneteid mögött húzódó valódi ok. 

Minden esetben a Komplex Állapotfelméréssel kezdünk és az eredmények alapján megkapod a kezelési tervet, amely tartalmazza az általam javasolt étrendkiegészítőket és a terápiás kezeléseket is.

Csomag tartalma:

1  órás személyes konzultáció, amely során:

Ára: 28 990 FT

2. lépés Terápiás kezelés foglalható hozzá.

A Komplex felmérés eredményét kielemzem, és az alapján javasolni fogom, hogy hány terápiás kezelésre lesz szükséged, hogy megszüntessük a problémáid gyökerét.

1 alkalom

Sok esetben már egyetlen alkalom is segít, hogy jelentősen csökkenjenek, akár megszűnjenek a kellemetlen tüneteid. Akkor ajánlom, ha szeretnéd kipróbálni a kezelést.

18 990 Ft

5 alkalom

Ezzel a csomaggal már hosszú távú eredményt is elérhetsz. Heti 1 kezelést ajánlok, segítségével megszüntethető például a krónikus stressz, fejfájás, vagy miután rendbe tettük a bélflórád, a fogyás is beindul majd.

94 950 Ft

+ ajándék: 30 perces választott terápiás kezelés

10 alkalom

Válaszd ezt, ha szeretnéd gyorsan megszüntetni a kellemetlen tüneteid és a mögötte húzódó okokat. Igazán komplex kezelés, heti két alkalommal, hogy minél hamarabb újra topon lehess!

189 900 Ft

+ ajándék:

  • 60 perces visszamérő Komplex Állapotfelmérés, terápiák hatásának átbeszélése, 
  • 30 perces választott terápiás kezelés, és
  • 15 perces online egészségügyi tanácsadás
A 24 órán belül lemondott, illetve le nem mondott időpont esetében: 10.000 Ft díj kerül felszámításra!

A szolgáltatás ellenértékét, az igénybevétele után, sajnos nem áll módunkban visszatéríteni.

A bérletek árát sajnos nem áll módunkban visszatéríteni. Kedvezményesebb áron tudod megvásárolni, mintha alkalmanként fizetnél a kezelésért, ezért sajnos pénzvisszafizetésre nincs lehetőség. Amennyiben valamilyen oknál fogva mégsem tudod személyesen felhasználni, átruházható másra.

Fontos: Az eredmények nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak.

A készülék nem minősül orvostechnikai eszköznek. Minden eljárásunk a hagyományos orvoslás támogatására szolgál, de orvosi diagnózist nem helyettesítenek.

Az egészségügyi tanácsadás nem minősül gyógyításnak, arra csak orvos hivatott. Személyre szabott terápiát alkalmazok, amely egészségjavítás és egészségfejlesztési szolgáltatás, és jelentős minőségi változást hoz az életedbe.