egeszsegesebb-elet

Legyen ez az első lépés egy egészségesebb élet felé!

Legyen ez az első lépés egy egészségesebb élet felé!

A szervezetünk olyan csodálatos módon működik, hogy képes arra, hogy folyamatosan méregtelenítse magát és visszaállítsa szerveink működését az egyensúlyi állapotba.

Manapság azonban a környezeti ártalmak, az egészségtelen ételek, a mozgásszegény életmód miatt annyi terhelés ér minket, hogy testünk nem tud minden fronton maximálisan helytállni.

Ezért jelennek meg az allergiák, az intolerancia, a fáradékonyság vagy alvásproblémák.

A szervezetünk ezért nem tudja felvenni a harcot a stresszel, ezért érzik sokan úgy, hogy soha „nem állnak le”, nem tudnak pihenni.

Ha a testünk folyamatosan azzal van elfoglalva, hogy a létfontosságú szerveket működésben tartsa, akkor nem lesz kapacitása a túlélésünk szempontjából kevésbé lényeges szerveink karbantartására.

Ezért nem sikerül lefogyni, vagy hullik a hajunk, vagy ezért szenvedünk különböző bőrproblémák miatt.

Minden ember és szervezet egyedi, mindenkinél más okozza a problémát. 

Minden ember szervezete különböző módon reagál a környezeti hatásokra, más ételek okoznak intoleranciát vagy más miatt szenvednek allergiától is. 

Van akinek a vitaminhiány okoz álmatlanságot és szorongást, míg másoknak  olyan ételintoleranciája van, amiről még nem is tud, viszont gyulladásban tartja az egész emésztőrendszerét.

A meddőség is gyakran összefügg az életmóddal, és egy kis változtatás is elég lehet ahhoz, hogy a párok végre sikert érjenek el.

Amíg nem tudod pontosan, hogy nálad mi okozza a tüneteket, addig igazából kezelni sem fogod tudni. 

A Komplex Állapotfelmérés éppen ezért az első lépés, amit a saját egészségedért megtehetsz. 

Minden szervünknek van egy bizonyos frekvenciája, egy rezgése. Amikor megbetegszünk vagy egy szervrendszerünk nem egészséges, akkor ez a rezgésszám eltér a normálistól.

A felmérés során – beavatkozás nélkül – a gép felerősíti a tested által leadott rezgésszámot és összehasonlítja az egészséges értékekkel. Ez a módszer nem invazív, nem fájdalmas, és biztonságosan alkalmazható minden korosztály számára. Amint eltérést tapasztal, azt kimutatja, és az eltérés mértéke alapján kategorizálja a problémát. 

Az eredmények kielemzését segítik a tanulmányaim, a 19 év egészségügyben szerzett tapasztalatom és az a lassan öt év tapasztalat, amely során számos vendégem panaszaira találtunk hosszú távon is működő megoldást. 

Meg tudom mondani, hogy milyen élelmiszereket kerülj, miért alakultak ki a panaszaid. A felmérés komplexitása miatt rálátok a teljes szervezetedre, nem csak lokálisan egy darab tünetedre, így könnyebben megtalálom a megoldást is. 

A Komplex Állapotfelmérés rengeteg előnnyel jár, többek között:

  1. Gyors és hatékony: ahogy korábban írtam, az egész testet felmérem, így azonnal megállapíthatóak az eltérések. Az életmódbeli változtatások mellett a kezelésekkel sok esetben néhány hét vagy hónap alatt végleg megszüntethető a probléma.
  1. Természetes: A kezelés célja, hogy aktiválja a test öngyógyító mechanizmusait, és ha lehetséges, akkor kizárólag természetes eredetű táplálékkiegészítővel támogassuk a szervezetedet.
  1. Széleskörű alkalmazás: Széles a skálán alkalmazható egészségügyi problémák megoldására, beleértve az allergiákat, a stresszt, az emésztési zavarokat, a fájdalmat és még sok mást is.

Nemcsak számos problémára nyújt megoldást, de mindenki számára biztonságosan és hatékonyan alkalmazható módszer.

Nők számára azért hasznos, mert segítségével helyreállítjuk a hormonális egyensúlytalanságot, ami számos esetben a meddőség oka. A menstruációs és a változókori tünetek enyhítésében és kezelésében is segít, sőt az emlődaganatok korai felismerésében is. 

Férfiak esetében segít a szív- és érrendszeri problémák, a diabétesz vagy akár a sztrók korai felismerésében és kezelésében, a csontrendszer vagy a prosztata panaszok felismerésében és sikeres kezelésében, valamint az általános egészségi állapot javításában is segít.

Gyerekeknek pedig nemcsak azért szoktam ajánlani, mert komplex ismeretet kapnak a szülők a kicsik egészségügyi állapotáról, a lappangó allergiákról, intoleranciákról, hanem mert az egész felmérés gyors, alapos és fájdalommentes. Nem kell órákat várni a laborvizsgálatok előtt vagy felesleges tűszúrásoknak kitenni őket. 

A Komplex Állapotfelmérés az első lépés, ennek segítségével értem meg, hogy mi zajlik a szervezetedben. 

Az eredmények alapján pedig javaslok táplálékkiegészítőket, életmódbeli változtatásokat, hogy kezelés során természetes módszerekkel indítsuk be a tested öngyógyító folyamatait.

Jelentkezz be, és tedd meg az első lépést az egészséged érdekében!

Rugalmasan, délelőtt és délután is várlak benneteket a Komplex Állapotfelmérésre, foglaljatok időpontot ezen a linken:

Időpontot foglalok.

Kérdés esetén pedig csörögj nyugodtan vagy írj egy e-mailt: 

+36-70-393-9283

barbara@fullegeszseg.hu