Milyen helyzetekben tudok Önnek segíteni?

Amikor már vannak egészségügyi problémák az emberek általában CSAK akkor fordulnak segítségért. Sajnos! Szervezetünk egy rezgő rendszer, melyet sejtek, molekulák, atomok, proton-neutron-elektronok alkoltják, ha ezen a “nyelven” szólunk hozzá, akkor megérti és valamilyen reakcióval válaszol rá.

Megelőzésre is már nagy hangsúlyt kellene fektetni! Manapság egyre nagyobb igény van a természetes módszerekre, de minden esetben FONTOS megemlíteni, hogy ezeket a módszereket megfelelő orvosi kivizsgálás után, az orvosi kezelés kiegészítéseként lehet alkalmazni. Nagyon sokat tehetünk a megelőzés érdekében, mind a táplálkozás, mind a mozgás és a lelki egyensúly harmonizálásával! Amennyiben ez az egyensúly felborul változatos kórképek alakulhatnak ki! 

Nem alszik? Stresszel? Rossz a közérzete? Hormonegyensúlya felborult? Gyomor és bélpanaszokkal küzd? Máj és epe méregtelenítésre lenne szüksége, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Fizikai állapotával nincs megelégedve? Vírusok, gombák, paraziták vannak a szervezetében és nem tud megszabadulni tőlük? Bőr problémája van, amire senki nem tud megoldást nyújtani? Nem indul meg a fogyás? Allergiás? Kötőszövete meggyengült? Laborleleteiben eltérés található? Rossz a kedve? Fáj a feje?

Munkám során megtapasztaltam, hogy sajnos tovább is sorolhatnám ezeket a kellemetlen tüneteket. Nem teszem, helyette inkább segíteni szeretnék, hogy ne ezek a problémák uralják a mindennapjait. Közösen megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő kezelést, amellyel testileg és lelkileg is egyensúlyba kerül.

A hozzám forduló pácienseket egy teljesen fájdalommentes és biztonságos, mellékhatások nélküli, egész testet felmérő mágneses testelemző géppel mérem fel. Előnye, hogy a vizsgálatnak nincs ellenjavallata. A testelemző gép a test saját rezgéseit méri fel, rögzíti, majd olvassa be felerősítve a számítógépbe. Ezt az eredményt egy speciális programmal elemzem és összehasonlítom a referencia értékekkel, a különböző szervekre és rendszerekre kivetítve. Ennek eredményeképpen komplex információt kapunk a páciens jelen állapotáról.

A kliensek egészségi állapotát a 21. század legmodernebb HBS (Human Body Scanner) testelemző gépével, mely széleskörű állapotfelmérésre képes az emberi szervezetben képződő finom elektromágneses hullámzások bemérésére és lehetővé teszi, hogy a szervezet legalapvetőbb bio-informatikai folyamatok befolyásolásával serkentse és beindítsa a szervezete önregerációs, öngyógyító mechanizmusát gyógyszermentesen és természetes terápiákkal.  Megoldást nyújtok az egészsége javításához és annak megőrzéséhez! Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének! A korai felmérés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését! Prevenció fontossága elengedhetetlen a mai rohanó stresszes világunkban!

A szervezet számára a legkényelmesebb és leggyorsabb, pontos, non-invazív beavatkozás nélküli állapotfelmérés. A személy nem érez semmit, nem károsítja meg a bőrszöveteket sem, aki nem bírja a fájdalmat, tűszúrást annak ideális megoldás a problémájának a megoldására. A mágneses mezők elemzésén alapuló vizsgálat teljes képet ad az egészségi állapotról és a gyógyulási megoldások lehetőségéről. Az eredmény gyors, pontos és részletes nem kell hetekig várni az eredményre. Miután a gép felmérte az Ön egészségi állapotát, megkapja az eredményt, részletes ajánlásokat adok a további teendőkhöz és azok kivitelezéséhez, majd a továbbkövetés is folyamatos, nem hagyom magára a pácienseket!

Kórokozóktól való megszabadulás:

dr.Rife rezgés elmélete és kidolgozása alapján, melynek lényege, hogy minden fajta kórokozó legyen az vírus, baktérium vagy gomba egy meghatározott frekvenciával elpusztítható. A kezelés fájdalommentes és biztonságos eljárás. Más sejtekre nem fejt ki semmilyen káros hatást! Így könnyen megszabadulhatunk a különböző kórokozóktól, melyektől hosszas gyógyszeres kezeléssel sem mindig tudunk, nem beszélve a gyógyszerek esetleges mellékhatásaitól.

Ilyen kórokozók lehetnek:

  • Herpesz simplex vírus
  • Hpv vírus (méhnyakrák okozója)
  • Helicobacter pylori (gyomorfekély baktériuma)
  • Streptococcus (mandulagyulladás vagy izületi gyulladás okozója lehet)
  • Lyme baktérium (kullancscsípés szövődménye)
  • egyéb paraziták

A dr. Rife-kezelés 5-10 alkalomból áll.

Magnet Space hormon status elemzés:

az eszköz segítségével laborérték szerűen láthatjuk az eltéréseket sejt szinten. Megegyezik a teljes vérből vett vizsgálati eredményekkel, viszont tűszúrás nélkül tudom értékelni, ez főleg gyermekeknél jelent nagy előnyt és nem kell az eredményekre heteket várni, ami bizonyos esetekben nem megengedhető. Női és a férfi hormonok külön panelben elemezhetőek. Egyénenként eltérő, negatív labor esetén is kimutathatóak az olyan értékek, amiket vérvételes laboreredmény esetén még a határértékeken belül mozognak.

Fényterápia: 

Az eszköz előnye abban rejlik, hogy az eljárások után semmilyen mellékhatás nem észlelhető és a megfelelően kiválasztott kezelés eredményei nagyon jelentősek. A lámpa rendszeres használatával biztosítja az egész test helyreállítását és energetizálását. A fény pozitív energiával rendelkezik, működés közben a fényáram alakváltozása, abszorpciója és visszaverődése következik be. Ilyen tulajdonságokat használnak a szem bizonyos betegségeinek a kezelésében, mivel ezek puha és szelíd hatással vannak az emberi testre! A terápiás hatás az, hogy a fényáramnak kitett sejtek energiája növekszik, és a mikrocirkuláció növekszik, ami nagy jelentőséggel bír a sejtes folyamatok biostimulációjában. Ez növeli a fehérje anyagcserét, ami pozitív hatással van az elasztin és kollagén termelésre. A Zepter Bioptron lámpa a sebek gyógyulási folyamatát is felgyorsítja és javítja a bőr állapotát! 

Egyéb betegségekben is segíti a gyógyulást: allergiák megjelenése, légúti megbetegedések, ízületi és csontrendszerek fájdalma, bőrproblémák, depressziós állapotok és a stressz kezelése.