Szolgáltatások

Szolgáltatások

Szeretnél változtatni, de nem megy egyedül?

A tükörből már rég nem Te nézel vissza, nem önmagadat látod? Nehézkesnek érzed magad, mintha egy nagy zsák homokot cipelnél?

Ha folyamatos stressznek vagy kitéve, akkor a szervezeted kémiai egyensúlya könnyen felborulhat:

Lehet, hogy minden apróság miatt azonnal „robbansz”, vagy éjjel alvás helyett a napi események tartanak ébren. 

Gyakran vagy fáradt, kedvetlen és motiválatlan. 

A fejed is túl gyakran fáj és az emésztési panaszaid is állandó diszkomfort érzetet adnak.

Hiába próbáltál ki számos diétát vagy étrendet, de hosszú távon nincs változás, nem mozdul a súlyod. A probléma legtöbbször nem veled, vagy a kitartásoddal van.

Jelentkezz be az állapotfelmérésre, ha:
 • szeretnél tenni azért, hogy jobban érezd magad, de nem tudod mi segítene pontosan;
 • nem jó a közérzeted, és szeretnéd megtudni mi húzódik a háttérben;
 • gyakran vagy ingerült, és ritkán sikerül az agyad „kikapcsolni”;
 • felületesen alszol, gyakran felébredsz, már hajnalban a feladataidon gondolkodsz;
 • az akár kitűnő laboreredmények ellenére sem érzed jól magad;
 • nem mozdul a súlyod, hiába figyelsz az életmódodra;
 • a stressz már a mindennapjaid része.

A kezelésen azonosítjuk a stressz kiváltó okait, és a terápiás terv útmutatása segítségével jelentősen csökkentjük is az életedben. 

Már az első alkalom után érzed a különbséget: sokkal mélyebb és pihentetőbb lesz az alvásod.

Hosszútávon pedig elérjük, hogy visszatérjen a rég elfelejtett motivációd és életkedved. Végre ismét lesz benned energia, hajtóerő és tettvágy, hogy elérd céljaid.

Mi ez pontosan?

Az állapotfelmérés és terápia egy teljesen fájdalommentes, biztonságos, mellékhatások nélküli, egész testet felmérő mágneses testelemző géppel történik. (Human Body Scanner)

A test saját rezgéseit méri fel, rögzíti, majd olvassa be felerősítve a számítógépbe. Az eredményt én elemzem, összehasonlítom a referenciaértékekkel, így kapva komplex információt a jelen egészségügyi állapotodról és a gyógyulási megoldások lehetőségéről.

Az eredmény gyors, pontos, részletes, és nem kell hetekig várni az eredményre. Nem befolyásolja a hagyományos kezeléseket és biztonságosan alkalmazható gyerekek és idősebbek számára is.

A kezelés során Te vagy a középpontban, végig Rád figyelek, hogy pontosan felmérjük a panaszaid és a legmegfelelőbb terápiát javasolhassam. Az állapotfelmérés és a terápia is beavatkozásmentes, semmi kellemetlenséget nem érzel majd. Ideális számodra, ha nem bírod a fájdalmat, vagy elájulsz a tű látványától is.

Nem csak a tüneteid kezelem, hanem azok mélyére ásunk és az okokat tárjuk fel. Így hatékonyan kezelhető akár az évek óta elhúzódó krónikus fájdalom, betegség is.

Különösen nagy figyelmet fordítok a lelki tünetekre is és a szervezetben kialakult stressz kezelésére és megelőzésére, mert rengeteg betegség kialakulásáért felelős.

A megelőzés azért is nagyon fontos, mert a megfelelő étrenddel, rendszeres mozgással és a kiegészítő terápiával elérhető ismét az egészséges, teljes és fájdalommentes élet.

Hogyan zajlik a kezelés?

Nem fog fájni, az biztos! Semmi kellemetlenséget nem érzel majd. Biztonságos, nem károsítja a bőrszöveteket sem. Kérdés esetén, a kezelés után is mindig rendelkezésre állok, nem hagyom magára a pácienseket!

 • Megérkezés után kényelmesen elhelyezkedsz a széken. Először adok egy rövid kérdőívet, amíg azt kitöltöd, megkínállak egy pohár oxigéncseppes vízzel.
 • Megmérem a vérnyomásod, pulzusod és a szervezeted oxigénszintjét.
 • Utána rögtön elkezdjük a vizsgálatot. Az egész néhány percet vesz majd igénybe és teljesen fájdalommentes. Pár percig ráhelyezed a tenyered a mérést végző eszközre, a munkát pedig a gép végzi el.
 • A gép által kiadott eredményt átbeszéljük, elmagyarázom, hogy milyen esetleges problémá(ka)t jelzett, vagy melyik szervrendszeredben mutatott eltérést.
 • Kiválasztunk egy területet, amelyeket ott rögtön helyben kezelek. 15 perces fájdalommentes kezelés, amely során mozgósítjuk a szervezet öngyógyító erejét.
 • Összeállítok egy kezelési tervet, amely tartalmazza a javasolt vitaminokat, ásványi anyagokat, életmódbeli változtatásokat és a gépi kezeléseket is.
 • BÓNUSZ: Néhány napon belül elküldöm a bővített elemzést, amely részletesen elmagyarázza az összefüggéseket, tartalmazza a kezelési terved a javasolt étrendkiegészítőkkel, hogy otthon nyugodtan is át tudd még egyszer olvasni.

Helyszínek: 1136 Budapest, Victor Hugo utca 16.