Rólam-régi

Köszöntelek az oldalamon!

Bányai Barbara diplomás egészségügyi szakember és életvitel tanácsadó, okleveles mester andragógus felnőttoktató vagyok. 2004 óta dolgozom az egészségügyben. 15 évet az állami szektorban, 2019 óta pedig a magánegészségügyben. Emellett akkreditált gyermektorna oktató, a Boldogság Torna Csoport megálmodója és létrehozója! Három gyermek boldog édesanyja.

Orvoscsaládban nőtem fel, Nagypapám szülész-, nőgyógyász volt a Semmelweis Egyetemen, Édesanyám kutató laborosként dolgozott a Semmeilweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján. Gyerekkoromat ebben a segítő, támogató légkörben éltem. Mindig nagyon nagy érdeklődéssel hallgattam a beszélgetéseiket! A mai napig nagy elhívatottságot érzek az egészséges életmód, a segítség nyújtás, gyógyítás, tanácsadás, életvezetés területein! Nagyon fontosnak tartom a betegségek mögött megbújó lelki okok megtalálását és megoldását, nem a tüneti kezelések elnyomása a cél, hanem a végleges, stresszmentes, egészséges élet és annak a megőrzése természetes módszerekkel! Munkám során a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektetek, az életmód átalakítása kisebb energiát igényel, mint a betegségek leküzdése!

Szemléletem: a testi és lelki egyensúly megtalálása és annak a megtartása!

Mert csak így lehet teljes életet élni és jól érezni magunkat a bőrünkben!

Lifelong Learning – Egész életen át tartó tanulás!

Tanulmányaim:  

  • Szegedi Tudományegyem Főiskolai Kar, Diplomás Ápoló (2016),
  • Zsigmond Király Egyetem Kommunikáció- és Művelődéstudományi Tanszék, Andragógia  Mesterképzési Szak, Okleveles Andragógus, felnőttképzés vezető szakirány, mai neve: Milton Friedman Egyetem (2018),
  • Oktatási Minisztérium által akkreditált Vitamintorna oktató vagyok 2012 óta,
  • Hormonális egyensúly és a Stressz kapcsolata (Felnőtt Képzés keretein belül),
  • Hormonális rendszer és az Egészségtudatos táplálkozás (Felnőtt Képzés keretein belül),
  • Komplementer Hormonegyensúly Tanácsadás (Felnőtt Képzés keretein belül),
  • Laborleletek értékelése a természetgyógyászai gyakorlatban,
  • Nehézfém kivezetés, Ásványi anyagok (Felnőtt Képzés keretein belül)
  • Női Workshop előadó (Következő: Női Megújulás Workshop: érdeklődj),
  • doTerra Wellness Tanácsadó.

Az egészséges emberek bármilyen életmódot, diétát, sportot kipróbálhatnak. Számtalan weboldal hirdeti az életmódjavító, életviteli szolgáltatásokat, de nincs valós személy mögötte, valós értékekkel, ahol vissza követhető lenne a program eredményessége, a személyekkel kontaktálás és nyomon követése.

Magamról szólva más a helyzet, olyan szakember vagyok, aki az egészségügyi problémákat több szemszögből tudom számodra feltérképezni. A közös munka eredményeképpen bővülnek ismereteid a saját egészségedről, életmódodról, azonban ehhez szükséges, hogy Te a saját akaratodból keresd a segítséget. Ez jelenti a változás alapfeltételét, ami hajtómotorja lesz a közös munkánknak.

Fontos leszögeznem, hogy az Egészségügyi Tanácsadás a klienssel folytatott közös munka nem gyógyítás, arra csak orvos hivatott, az a módszer, amit én alkalmazok az egy személyre szóló terápia, mely egészségjavítás és egészségfejlesztési szolgáltatás! Minőségi változást hoz az életedbe! Nagy hangsúlyt kell fektetni a prevencióra, mellyel elkelülhetőek lehetnek a komolyabb betegségek!

Az, aki embereknek egészségügyi problémáira megoldást keres, tanácsot ad, vállalja, hogy tagja az egészségügyi szakdolgozói kamarának, szerepel az egészségügyi szakdolgozói nyilvántartásban. Én ilyen szakember vagyok, aki hozzá értő szaktudással, észrevételekkel segít problémád megoldásában és a helyes irány megtalálásában! Fordulj hozzám bizalommal! 

Várlak sok szeretettel!